Çanakkale Ezine 3.Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı


Ezine 3.Jandarma Er Eğitim Tabur Kamutanlığı Çanakkale İline Bağlı Ezine İlçesinde olup, Çanakkale 116.Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’na bağlıdır. Ezine Çanakkale İl Merkezi arası  45  km dir.. Ezine ilçesi İzmir iline (273) km., İstanbul iline (531) km., Balıkesir iline (156) km. ve Bursa iline (304) km. mesafededir.
Çanakkale Ezine 3.Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığıİletişim Bilgileri:
Adres :
Gazi Mah. Garnizon Cad. Ezine, Çanakkale
Santral : 0 286 618 10 67
Faks :0286 618 43 88

İlk Yemin Törenine ait fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Çanakkale İli Ezine İlçesine  nasıl ulaşılır.
İstanbul-Tekirdağ-Keşan-Gelibolu güzergahından Çanakkale İli Ezine İlçesine gelinebilmesi için Çanakkale  Boğazının geçilmesi gerekmektedir.Boğzadan geçiş için değişik alternatif bulunmaktadır.

1. Altarnetif :Çanakkale İli Gelibolu İlçesinden feribota binerek Çardak Beldesine veya Lapseki İlçesine (her ikisi de Anadolu Yakası’nda)’ye ulaşıp oradan karayolu ile 75 km sonra Ezine İlçesine ulaşabilirsiniz.

2.Alternatif : Gelibolu’dan sonra Avrupa Yakası’nda güneye doğru devam ederek Eceabat İlçesine gelerek Eceabat İskelesinden kalkan Gestaş ‘a ait Feribotlarla Çanakkale Merkez İskelesine ulaşabilirsiniz.Ecebat -Çanakkale arası 25 dakikakadır. Çanakakle İskelesine ulaştıktan sonra  Çanakkale-İzmir asfaltından (E-87) 45 Km sonra Ezine’ye ulaşılır.

3.Alternatif :Feribot kuyruğu çok uzun ise Eceabat İlçesinden biraz daha yol kat ederek Kilitbahir Köyüne gelerek buradan kalkan Özel Şirkete ait motorlarla Çanakakle Merkez İskelesine 15 dakikada ulaşabilirsiniz.Çanakakle İsklesine ulaştıksan sonra  Çanakkale-İzmir asfaltından (E-87) 45 Km  daha gidilmesi gerekmektedir.

Ankara -Ezine   arası 700 km (Güzergah: Ankara-Eskişehir-Bursa-Bandırma-Biga -Lapseki Çanakkale-Ezine )
Bursa – Ezine : 317 km (Güzergah: Bursa-Karacabey-Bandırma-Biga-Lapseki Çanakkale-Ezine)
İzmir-Ezine: 275 km (Güzergah: İzmir-Ayvalık-Ayvacık-Ezine)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çanakkale İl jandarma Komutanlığı

Atikhisar Kalesi

Çanakkale İlinin Yeri